Business Borrel voor ondernemers

Schrijf je in

Het thema van juni is: “De verkoop van jouw bedrijf”. 

Kom naar de Business Kansen Business Borrel op vrijdag 16 juni. De borrel vindt plaats in Tilburg. De locatie volgt spoedig. De borrel wordt gefaciliteerd door één van onze partners. Naast partners en andere ondernemers zijn ook onze specialisten aanwezig om kennis met je te maken.

Tijdens de planning van het evenement zorgen wij ervoor dat je zo veel als mogelijk ingedeeld wordt bij ondernemers waar jij een match mee hebt. Of dat nu op basis van type bedrijf, ervaring of iets anders is, bepalen we zodra de inschrijvingsperiode gesloten is.

We zorgen voor een leuke namiddag/avond waar je zowel je netwerk verrijkt, als dat je jouw verhaal kunt delen met ervaringsdeskundigen die al meerdere malen bedrijven hebben verkocht en aangekocht.

Het Programma

Ons programma wordt opgesteld aan de hand van het aantal aanmeldingen, zodat we ervoor kunnen zorgen dat we de behoeften en interesses van al onze deelnemers kunnen tegemoetkomen. We zullen het programma spoedig met je delen, zodra het is opgesteld. Houd dus alsjeblieft je mailbox in de gaten.

Let op: Dit event is bedoeld om kennis te maken. Wij begrijpen dat de verkoop van je bedrijf niet iets is dat je over een nacht ijs doet. Daarnaast deel je de vaak vertrouwelijke informatie ook niet zomaar met iedereen.  Dit event is daarom slechts een eerste stap. Wat je al deelt is jouw keuze, maar wij staan open voor jouw verhaal. Mocht je dat in een 1-1 willen delen, dan maken we een aparte afspraak met je. Je bent sowieso welkom op ons evenement.

Schrijf je nu in voor de borrel