Onze diensten

Ontdek hoe ons netwerk van succesvolle ondernemers en vooraanstaande adviseurs u en uw onderneming van dienst kunnen zijn.

Business Kansen helpt ondernemers door het in kaart brengen van interessante groeimogelijkheden van hun bedrijf en vermogen. Dit doen we door het aanbieden van verschillende diensten:

Advies bij bedrijfsovernames

Het overnemen van een bedrijf is een complex traject dat vraagt om de juiste kennis en expertise. Om risico’s bij overname te voorkomen is extern advies door specialisten onmisbaar. Met persoonlijke aandacht voor uw bedrijf en (strategische) doelstellingen ontzorgen wij u graag in het traject van een bedrijfsovername.

Meer informatie

Advies bij verkoop van bedrijf

Het verkopen van uw bedrijf is niet alleen lastig vanwege de emoties die bij een verkoop komen kijken, er zijn ook veel praktische zaken waar uitvoerig naar gekeken moet worden. Zorgvuldig en professioneel beoordelen we uw situatie en adviseren we u in het traject van een succesvolle bedrijfsovername.

Meer informatie

Advies voor groei van bedrijf

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw onderneming naar het volgende niveau te brengen. De mogelijkheid die het meest interessant is hangt echter af van uw bedrijf en strategische doelstellingen. Ons netwerk van adviseurs, met verschillende expertises, brengt interessante mogelijkheden voor u in kaart en helpt u bij het vervolgtraject.

Meer informatie

Advies voor uw vermogen

Om de waarde van u vermogen te beschermen en/of te laten stijgen is het verstandig om uw vermogen te laten beleggen. Met de fluctuerende aandelenmarkt is het prettig om het beheer van uw vermogen uit handen te geven aan experts die goed op de markt zijn ingespeeld. Wij koppelen u aan een beheerder die past bij uw persoonlijke situatie en voorkeuren.

Meer informatie