Vermogens-
beheer

Ontzorging op maat gemaakt, speciaal voor ondernemers.

Ik wil advies

Waarom vermogensbeheer interessant is 

U heeft in de loop der jaren als ondernemer een vermogen opgebouwd. Dit vermogen mag niet verloren gaan en moet worden beschermd – en het liefst in waarde stijgen. Een goede manier om vermogen te beschermen en/of te laten stijgen in waarde is beleggen.  

Toch gaat een mooi rendement gepaard met veel tijd en expertise. Niet vanzelfsprekend dat ondernemers daarover beschikken. Zo kan het voor risicozoekende ondernemers verstandig zijn om het vermogen te laten beheren. Denk maar aan de fluctuerende aandelenmarkt van de afgelopen paar jaar. Gedurende de coronapandemie was er een enorme dip. Toen leken de aandelen oneindig te stijgen en op dit moment is de daling weer goed zichtbaar. Het is dan prettig om het beheer van het vermogen uit handen te geven aan experts die goed op de markt zijn ingespeeld. Daarnaast heeft u als ondernemer geen omkijken meer naar uw vermogen, zodat u zich kunt focussen op andere zaken, en ontvangt u persoonlijke aandacht van ervaren vermogensbeheerders. 

Wat is vermogensbeheer? 

Bij vermogensbeheer wordt een vermogen belegd door een externe partij. Zogeheten vermogensbeheerders hebben een expertise in het beleggen met een zo goed mogelijk rendement. Wanneer een ondernemer vermogend is en de risico’s van het beleggen kan en wil dragen, is vermogensbeheer een interessante manier om de waarde van het vermogen te behouden – of te laten stijgen. Om de waarde van een vermogen te behouden moet er namelijk rekening gehouden worden met de inflatie. Kort gezegd, met de hoge inflatie van nu is het vrij besteedbaar vermogen van vermogenden minder waard. Door het vermogen te beleggen groeit het vermogen mee met de inflatie. Afhankelijk van uw strategie, defensief of offensief, en de ontwikkelingen op de markt kunt u goed rendement behalen op uw vermogen. 

Business Kansen

Afhankelijk van je vermogen, wensen en eventuele andere vraagstukken kan de ene vermogensbeheerder beter aansluiten bij uw situatie dan de ander. Business Kansen helpt u bij het vinden van de juiste vermogensbeheerder.

  • Persoonlijke aandacht voor uw vermogen
  • Geen zoektocht naar de juiste vermogensbeheerder
  • Partnerschappen met vooraanstaande vermogensbeheerders
  • Gratis adviesgesprek

Uw vermogen in beheer in 4 simpele stappen: 

De werkwijze van ons en onze partners is persoonlijk en proactief. Zo blijft u op de hoogte van interessante beleggingskansen, specifiek voor u en uw vermogen. 

Vraag via onderstaand formulier een vrijblijvend gesprek met ons aan. Na een eerste telefoongesprek plannen we een afspraak met u in. Hier gaan we kijken waar uw behoeftes liggen omtrent vermogensbeheer en eventuele andere zaken. 

Op basis van het gesprek kiezen wij de juiste vermogensbeheerder voor u uit. Zo weet u zeker dat de beheerder voldoet aan uw wensen en eisen.

Is het een match? Dan gaat u in gesprek met de vermogensbeheerder. Tijdens dit gesprek bespreken u uw persoonlijke financiële situatie, wensen en doelstelling.

Op basis van het gesprek kan de vermogensbeheerder voor u aan de slag. Uiteraard ontvangt u updates en rapportages over de vorderingen van uw belegde vermogen. 

Ik wil advies

Wilt u uw vermogen laten beheren door een gerenommeerde vermogensbeheerder die bij u past? Klik op de onderstaande knop om een contactformulier in te vullen, dan plannen wij een vrijblijvende afspraak met u in.

Partners

Business kansen werkt samen met verschillende gerenommeerde vermogensbeheerders. Al onze partners beschikken over een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Afhankelijk van jouw vermogen, wensen en risicoprofiel kijken wij welke vermogensbeheerder het beste bij je past. Zo is de vermogensbeheerder die bij je past bijvoorbeeld afhankelijk van het feit of je nog steeds aan het ondernemen bent of dat je al met pensioen bent. Ook kan je strategie anders zijn wanneer je jouw bedrijf verkoopt dan wanneer je een overname hebt gedaan. Wij denken met je mee en kijken naar welke vermogensbeheerder het beste bij je past.

Bij Business Kansen helpen we niet alleen bij het kiezen van een vermogensbeheerder, maar ook bij andere financiële zaken die belangrijk zijn voor jou als ondernemer. Denk bijvoorbeeld aan advies over bedrijfsovernames en het regelen van een pensioen. Benieuwd naar hoe wij ondernemers helpen? Bekijk onze andere diensten.

Alles wat je moet weten over vermogensbeheer