Vermogens-
beheer

Ontzorging op maat gemaakt, speciaal voor ondernemers.

Ik wil advies

Uw vermogen in beheer in 4 stappen

U heeft in de loop der jaren als ondernemer een vermogen opgebouwd. Dit vermogen mag niet verloren gaan en moet worden beschermd – en het liefst in waarde stijgen. Een goede manier om vermogen te beschermen en/of te laten stijgen in waarde is beleggen. Een mooi rendement gaat echter gepaard met veel tijd en expertise. Het is daarom prettig om het beheer van het vermogen uit handen te geven aan experts die goed op de markt zijn ingespeeld. De werkwijze van ons en onze partners is persoonlijk en proactief. Zo blijft u op de hoogte van interessante beleggingskansen, specifiek voor u en uw vermogen. 

visualisatie vermogensbeheer
visualisatie vermogensbeheer

Vraag via onderstaand formulier een vrijblijvend gesprek met ons aan. Na een eerste telefoongesprek plannen we een afspraak met u in. Hier gaan we kijken waar uw behoeftes liggen omtrent vermogensbeheer en eventuele andere zaken. 

Op basis van het gesprek kiezen wij de juiste vermogensbeheerder voor u uit. Zo weet u zeker dat de beheerder voldoet aan uw wensen en eisen.

Is het een match? Dan gaat u in gesprek met de vermogensbeheerder. Tijdens dit gesprek bespreken u uw persoonlijke financiële situatie, wensen en doelstelling.

Op basis van het gesprek kan de vermogensbeheerder voor u aan de slag. Uiteraard ontvangt u updates en rapportages over de vorderingen van uw belegde vermogen. 

Op basis van het samengestelde profiel kan de adviseur aan de slag. Er wordt gezocht naar de overnamekandidaat die het best bij u past en het proces van overname wordt in gang gezet. Het proces van een bedrijfsovername verschilt per partner, maar u bent verzekerd van een ontzorgd traject.

Vraag gratis een adviesgesprek aan

Overweegt u om uw vermogen te laten beheren? Onze partners hebben de expertise om uw vermogen in waarde te laten stijgen. Vraag gratis een adviesgesprek aan om te ontdekken wat Business Kansen voor jou kan betekenen.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van wat Business Kansen allemaal te bieden heeft? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Alles wat je moet weten over vermogensbeheer