Help mij

Zelf beleggen

Een deel van je vermogen zelf beleggen? Dan is het goed om rekening te houden met een aantal basisprincipes.

Inschrijven

Wanneer je jouw vermogen wil beschermen of wil laten groeien, dan is beleggen in aandelen of ETF’s een goede optie. Aan beleggen zitten echter risico’s. Daarom worden vermogens vaak ondergebracht bij een vermogensbeheerder. Het is belangrijk dat deze vermogensbeheerder goed bij jouw doelstellingen past. Wil je toch een deel van je vermogen zelf beleggen? Business kansen heeft een aantal tips en tricks voor jou op een rij gezet. Let op; beleggen brengt risico’s met zich mee.

Succesvol beleggen gaat gepaard met veel tijd en expertise. Niet vanzelfsprekend dat je daar als ondernemer over beschikt. Leg je het beheren van je vermogen toch liever in handen van experts die deze zorg uit handen nemen? Ontdek dan de voordelen van vermogensbeheer.

Business Kansen

Afhankelijk van je vermogen, wensen en eventuele andere vraagstukken kan de ene vermogensbeheerder beter aansluiten bij uw situatie dan de ander. Business Kansen helpt u bij het vinden van de juiste vermogensbeheerder.

  • Persoonlijke aandacht voor uw vermogen
  • Geen zoektocht naar de juiste vermogensbeheerder
  • Partnerschappen met vooraanstaande vermogensbeheerders
  • Gratis adviesgesprek
Ontdek vermogensbeheer

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van wat Business Kansen allemaal te bieden heeft? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Voor beginnende beleggers

Voor gevorderde beleggers

Let op!  De analyses zijn geen beleggingsadviezen. Beleggen gaat altijd gepaard met grote risico’s. Zo kun je jouw inleg geheel kwijtraken. 

Een analyse bestaat slechts uit de persoonlijke mening van de schrijver, gebaseerd op de informatie op dat moment. Het is niet als een alwetend advies bedoeld maar slechts als algemene informatie en het is je eigen verantwoordelijkheid wat je met deze informatie doet. De schrijver aanvaardt geen aansprakelijkheid vanwege deze mening. Beleg nooit met geleend geld en weet dat er altijd grote risico’s zijn verbonden aan beleggen.

Voor meer informatie, lees altijd onze algemene disclaimer op onze website.