Do-it-yourself

Analyses

Marktanalyses voor de beleggende ondernemer 

Inschrijven

Voor de beleggende ondernemer 

Verschillende experts en partners delen hun kijk op de financiële markt. Per analyse word je meegenomen in een opinie over een actuele ontwikkeling die van invloed kan zijn op de aandelenmarkt. Deze fundamentele analyses worden altijd gebaseerd op bedrijfsnieuws en –rapportages. 

Deze analyses zijn speciaal geschreven voor ondernemers die al ervaring hebben in het beleggen van hun vermogen.  Succesvol beleggen gaat echter gepaard met veel tijd en expertise. Niet vanzelfsprekend dat je daar als ondernemer over beschikt. Leg je het beheren van je vermogen toch liever in handen van experts die deze zorg uit handen nemen? Ontdek dan de voordelen van vermogensbeheer.

Business Kansen

Afhankelijk van je vermogen, wensen en eventuele andere vraagstukken kan de ene vermogensbeheerder beter aansluiten bij uw situatie dan de ander. Business Kansen helpt u bij het vinden van de juiste vermogensbeheerder.

  • Persoonlijke aandacht voor uw vermogen
  • Geen zoektocht naar de juiste vermogensbeheerder
  • Partnerschappen met vooraanstaande vermogensbeheerders
  • Gratis adviesgesprek
Ik wil mijn vermogen laten beheren

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van wat Business Kansen allemaal te bieden heeft? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Analyses

Let op!  De analyses zijn geen beleggingsadviezen. Beleggen gaat altijd gepaard met grote risico’s. Zo kun je jouw inleg geheel kwijtraken. 

Een analyse bestaat slechts uit de persoonlijke mening van de schrijver, gebaseerd op de informatie op dat moment. Het is niet als een alwetend advies bedoeld maar slechts als algemene informatie en het is je eigen verantwoordelijkheid wat je met deze informatie doet. De schrijver aanvaardt geen aansprakelijkheid vanwege deze mening. Beleg nooit met geleend geld en weet dat er altijd grote risico’s zijn verbonden aan beleggen.

Voor meer informatie, lees altijd onze algemene disclaimer op onze website.