Bedrijf verkopen

Het verkopen van uw bedrijf kan een mooie eerste stap zijn in de rest van uw leven. Schakel een specialist in die u begeleidt in het proces.

Ik wil advies

Een bedrijf verkopen in 4 stappen

Toen u vol trots aan uw onderneming begon had u waarschijnlijk niet gedacht dat u uw bedrijf op een gegeven moment zou willen verkopen. Toch komen de meeste ondernemers op een punt waarop het verkopen van een bedrijf juist een interessante, en misschien wel strategische, optie is. Er komt veel kijken bij het verkopen van een bedrijf. Het is dan ook verstandig om een externe adviseur in te schakelen die zorgvuldig en professioneel naar uw situatie kijkt. Onze werkwijze en die van onze partners is persoonlijk en proactief. Op deze manier kunnen we u verzekeren dat we u in contact brengen met een partij die geschikt is voor de overname van uw bedrijf. Tijdens dit traject zullen wij u waar nodig ontzorgen.

visualisatie bedrijf verkopen
visualisatie bedrijf verkopen

Vraag via het onderstaande formulier een vrijblijvend gesprek met ons aan. Na een eerste telefoongesprek plannen we een afspraak met u in. Hier gaan we kijken waar uw behoeftes liggen omtrent het verkopen van uw bedrijf en eventuele andere zaken.

Een bedrijfsverkoop adviseur kiezen is persoonlijk. De keuze wordt bijvoorbeeld beïnvloedt door de core business van uw onderneming en het motief om het bedrijf te verkopen. Business Kansen helpt ondernemers bij het vinden van de juiste adviseurs voor bedrijfsovernames en andere zaken.Op basis van het gesprek kiezen wij de juiste bedrijfsovername adviseur uit. Hiermee wordt gegarandeerd dat de adviseur voldoet aan uw wensen en eisen.

Allereerst wordt de waarde bepaald van uw bedrijf. Verder worden potentiële kopers in kaart gebracht en wordt u geadviseerd welke koper het meest aansluit bij uw doelstellingen en wensen.

De transactiefase gaat van start. Het proces van een bedrijfsovername verschilt per partner, maar u bent verzekerd van een ontzorgd traject.

Vraag gratis een adviesgesprek aan

Overweegt u om uw bedrijf te verkopen? Onze partners weten waar de valkuilen zitten. Vraag dan gratis een adviesgesprek aan om te ontdekken wat Business Kansen voor jou kan betekenen.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van wat Business Kansen allemaal te bieden heeft? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Alles wat je moet weten over het verkopen van een bedrijf