Bedrijf overnemen

Het overnemen van een bedrijf is een interessante optie, maar er komt veel bij kijken. Schakel een specialist in die u begeleidt in het proces.

Ik wil advies

Een bedrijf overnemen in 4 stappen

U heeft uw onderneming succesvol laten groeien. Nu is het tijd voor de volgende stap, het overnemen van een bedrijf. Een bedrijf overnemen gebeurt echter niet zomaar. Het is een complex traject dat vraagt om de juiste kennis en expertise. Business Kansen helpt ondernemers bij het vinden van de juiste adviseurs voor bedrijfsovernames en andere zaken. Onze werkwijze en die van onze partners is persoonlijk en proactief. Op deze manier kunnen we u verzekeren van goede begeleiding tijdens de overname van een bedrijf. In dit traject zullen wij u waar nodig ontzorgen.

visualisatie bedrijf overnemen
visualisatie bedrijf overnemen

Vraag via het onderstaande formulier een vrijblijvend gesprek met ons aan. Na een eerste telefoongesprek plannen we een afspraak met u in. Hier gaan we kijken waar uw behoeftes liggen omtrent het overnemen van een bedrijf en eventuele andere zaken.

Op basis van het gesprek kiezen wij de juiste bedrijfsovername adviseur uit. Hiermee wordt gegarandeerd dat de adviseur voldoet aan uw wensen en eisen.

Aan de hand van uw strategische doelstellingen, overige wensen en andere belangrijke (waarde bepalende) criteria en elementen, wordt een profiel geschetst van de ideale overnamekandidaat.

Op basis van het samengestelde profiel kan de adviseur aan de slag. Er wordt gezocht naar de overnamekandidaat die het best bij u past en het proces van overname wordt in gang gezet. Het proces van een bedrijfsovername verschilt per partner, maar u bent verzekerd van een ontzorgd traject.

Vraag gratis een adviesgesprek aan

Overweegt u de overname van een bedrijf? Onze partners weten waar de valkuilen zitten. Vraag dan gratis een adviesgesprek aan om te ontdekken wat Business Kansen voor jou kan betekenen.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van wat Business Kansen allemaal te bieden heeft? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Benieuwd naar bedrijven ter overname?

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte.

Alles wat je moet weten over het overnemen van een bedrijf