Over ons

Wij helpen ondernemers met het benutten van kansen voor hun bedrijf en vermogen. Weten hoe we dit doen?

Bekijk onze cases
Over Business Kansen

Business Kansen bestaat uit een netwerk van succesvolle ondernemers en gerenommeerde partijen, die andere ondernemers helpen bij het laten groeien van het bedrijf en vermogen. Bij groeimogelijkheden kunt u denken aan bedrijfsovernames, digitalisering en financiering.

Hoe we dit doen? Door het delen van kennis en het geven van persoonlijk advies. Op deze website zijn talloze artikelen te vinden over verschillende onderwerpen die kunnen helpen om de verschillende kansen en groeimogelijkheden voor ondernemers beter te begrijpen. Daarnaast geven wij ook advies aan ondernemers. Door middel van een kennismakingsgesprek leren we u en uw onderneming graag beter kennen. Op basis hiervan bespreken we samen wat interessante groeimogelijkheden zijn voor uw onderneming en/of uw vermogen. Vervolgens koppelen we u aan één van onze partners die u kan helpen bij het implementeren van uw ambities. Zo bestaat ons netwerk, onder andere, uit gerenommeerde bedrijfsovername adviseurs en vermogensbeheerders.

Schrijf je nu in

Op de hoogte blijven van wat Business Kansen allemaal te bieden heeft? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Onze cases
Onze diensten

Advies bij bedrijfsovernames

Het overnemen van een bedrijf is een complex traject dat vraagt om de juiste kennis en expertise. Om risico’s bij overname te voorkomen is extern advies door specialisten onmisbaar. Met persoonlijke aandacht voor uw bedrijf en (strategische) doelstellingen ontzorgen wij u graag in het traject van een bedrijfsovername.

Meer informatie

Advies bij verkoop van bedrijf

Het verkopen van uw bedrijf is niet alleen lastig vanwege de emoties die bij een verkoop komen kijken, er zijn ook veel praktische zaken waar uitvoerig naar gekeken moet worden. Zorgvuldig en professioneel beoordelen we uw situatie en adviseren we u in het traject van een succesvolle bedrijfsovername.

Meer informatie

Advies voor groei van bedrijf

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw onderneming naar het volgende niveau te brengen. De mogelijkheid die het meest interessant is hangt echter af van uw bedrijf en strategische doelstellingen. Ons netwerk van adviseurs, met verschillende expertises, brengt interessante mogelijkheden voor u in kaart en helpt u bij het vervolgtraject.

Meer informatie

Advies voor uw vermogen

Om de waarde van u vermogen te beschermen en/of te laten stijgen is het verstandig om uw vermogen te laten beleggen. Met de fluctuerende aandelenmarkt is het prettig om het beheer van uw vermogen uit handen te geven aan experts die goed op de markt zijn ingespeeld. Wij koppelen u aan een beheerder die past bij uw persoonlijke situatie en voorkeuren.

Meer informatie