Masterclass Beleggen voor ondernemers

Schrijf je in

Datum: NTB

Business Kansen is momenteel aan het onderzoeken of er interesse is voor een masterclass beleggen. Tijdens deze masterclass willen wij jou als ondernemer graag kennis laten maken met de wereld van beleggen en de mogelijkheden die hierbij komen kijken.

We zouden graag willen weten of er voldoende interesse is onder ondernemers om deze masterclass te organiseren. Als je geïnteresseerd bent in het bijwonen van deze masterclass, zou je dan alsjeblieft de vragenlijst willen invullen? Als er voldoende interesse is, zullen we de masterclass plannen en jou als eerste op de hoogte stellen van de details.

Het Programma

Ons programma wordt opgesteld aan de hand van het aantal aanmeldingen, zodat we ervoor kunnen zorgen dat we de behoeften en interesses van al onze deelnemers kunnen tegemoetkomen. We zullen het programma spoedig met je delen, zodra het is opgesteld. Houd dus alsjeblieft je mailbox in de gaten.

Let op: Dit event is bedoeld om kennis te maken. Wij begrijpen dat beleggen niet iets is dat je over een nacht ijs doet. Daarnaast deel je de vaak vertrouwelijke informatie ook niet zomaar met iedereen.  Dit event is daarom slechts een eerste stap. Wat je al deelt is jouw keuze, maar wij staan open voor jouw verhaal. Mocht je dat in een 1-1 willen delen, dan maken we een aparte afspraak met je. Je bent sowieso welkom op ons evenement.

Schrijf je nu in voor de masterclass