Kom 14 april naar ons “Toptracer” golf event voor ondernemers

Schrijf je in

Het thema van april is “De verkoop van jouw bedrijf”.

Kom naar het Business Kansen golf event met aansluitende borrel op vrijdag 14 april bij golfclub Prise d’Eau in Tilburg. Naast een golfervaring op jouw eigen niveau, zijn onze specialisten aanwezig om kennis met je te maken.

Tijdens de planning van het evenement zorgen wij ervoor dat je zo veel als mogelijk ingedeeld wordt bij ondernemers waar jij een match mee hebt. Of dat nu op basis van type bedrijf, ervaring of iets anders is, bepalen we zodra de inschrijvingsperiode gesloten is.

We zorgen voor een leuke middag waar je zowel je netwerk verrijkt, als dat je jouw verhaal kunt delen met ervaringsdeskundigen die al meerdere malen bedrijven hebben verkocht en aangekocht.

Het Programma – 14:00 – 17:00

  • We starten met een kleine welkomstborrel
  • Golf Pro Jeroen van der Meij opent het golfevent en geeft uitleg over het spel. Kun je nog niet golfen? Geen probleem, het programma wordt zo ingericht dat je op elk niveau nog iets nieuws kunt leren.
  • Hapje en een borrel: Na de activiteit eindigen we met een hapje en een drankje. Hierbij heb je een extra gelegenheid om in gesprek te komen met onze ervaringsdeskundigen.

Let op: Dit event is bedoeld om kennis te maken. Wij begrijpen dat de verkoop van je bedrijf een serieuze aangelegenheid is en dat je relevante informatie ook niet zomaar met iedereen deelt.  Dit event is daarom slechts een eerste stap. Wat je al deelt is jouw keuze, maar wij staan open voor jouw verhaal. Mocht je dat in een 1-1 willen delen, dan maken we een aparte afspraak met je. Je bent sowieso welkom op het golfevent.

Schrijf je nu in voor ons golf event