Bedrijf laten groeien

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw onderneming naar het volgende niveau te brengen. Schakel een adviseur die kijkt welke groeimogelijkheid het meest interessant is.

Ik wil advies

Groeimogelijkheden voor bedrijven

U heeft uw onderneming succesvol laten groeien. Toch bent u ervan bewust dat er meer mogelijk is. Denk bijvoorbeeld aan het efficiënter laten verlopen van bedrijfsprocessen door digitalisering van het bedrijf. Zo kan er een hoop aan kosten bespaard worden. Ook zijn er mogelijkheden tot financieringen, zodat u nieuwe investeringen kan doen voor het bedrijf.

Het is echter eerst de vraag welke groeimogelijkheid het meest interessant is. Waar valt het meeste rendement uit te behalen? En waar ligt de behoefte binnen het bedrijf? Wanneer u als ondernemer verdiept zit in de core business kan het lastig zijn om het bedrijf vanuit andere invalshoeken te bekijken. Hierdoor is het mogelijk dat u interessante kansen over het hoofd ziet. En wanneer de keuze is gemaakt op welke groeimogelijkheid er wordt gefocust is dat slechts het begin van een nieuw traject. Zo kan de keuze om het bedrijf te digitaliseren gemaakt zijn, maar hoe moet dat eigenlijk? Kortom, het is prettig om een adviseur in te schakelen. Niet alleen om interessante groeimogelijkheden in kaart te brengen, maar ook om vervolgens te helpen in het traject die volgt uit een eventuele keuze.

Business Kansen

Het kiezen van een adviseur voor groeimogelijkheden is persoonlijk. Er zijn immers talloze mogelijkheden voor ondernemingen om groei door te maken. Iedere adviseur heeft zijn eigen specialiteit en kan daarmee meer of minder interessant zijn om mee in gesprek te gaan. Zo kan de ene adviseur helpen bij het digitaliseren van een bedrijf terwijl de ander gespecialiseerd is in financieringsmogelijkheden. Kortom, er moet eerst worden gekeken naar uw huidige situatie, uw behoeften en doelstellingen. Daar komt Business Kansen bij kijken. Door middel van een vrijblijvend gesprek brengen we behoeftes, kansen en mogelijkheden voor uw onderneming in kaart. Op basis daarvan koppelen we u aan een van onze adviseurs.

  • Persoonlijke aandacht voor u, uw bedrijf en strategische doelstellingen
  • Geen zoektocht naar de juiste adviseur
  • Partnerschappen met vooraanstaande adviseurs
  • Uitgebreid netwerk van financiers en investeerders
  • Gratis adviesgesprek

Partners

Business Kansen werkt samen met verschillende gerenommeerde bedrijven die beschikken over verschillende specialisaties. Denk aan adviseurs binnen fusies & overnames, digitalisering en financiering. Afhankelijk van uw onderneming, doelstellingen en vermogen kijken we welke adviseur het beste aansluit. Op deze manier bent u verzekerd van een adviseur die uw onderneming naar het volgende niveau tilt. Wij denken graag mee en kijken naar welke groeimogelijkheid en adviseur het beste bij u passen.

Bij Business Kansen helpen we niet alleen bij het adviseren over groeimogelijkheden voor bedrijven. We helpen ondernemers ook bij het kiezen van een adviseur op het gebied van bedrijfsovernames en vermogensbeheer.

Benieuwd naar hoe wij ondernemers helpen? Bekijk onze andere diensten.

Groei doormaken in 4 stappen

De werkwijze van ons en onze partners is persoonlijk en proactief. Zo wordt u op de hoogte gebracht en geholpen bij het implementeren van interessante groeimogelijkheden. Specifiek voor u en uw onderneming.

Vraag via het onderstaande formulier een vrijblijvend gesprek met ons aan. Na een eerste telefoongesprek plannen we een afspraak met u in. Hier gaan we kijken naar de huidige status van uw bedrijf en interessante groeimogelijkheden. We adviseren u over de meest interessante manier om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Op basis van het gesprek selecteren we een adviseur uit die aansluit bij de groeimogelijkheid voor uw bedrijf. Hierbij wordt gegarandeerd dat de adviseur voldoet aan uw wensen en eisen.

Is het een match? Dan gaat u in gesprek met de adviser. Tijdens dit gesprek wordt de strategie bepaald hoe de doelstelling om te groeien als bedrijf bereikt kan worden.

Op basis van het gesprek kan de adviseur een plan van aanpak maken en kan de start worden gemaakt aan de groei van uw bedrijf. Uiteraard hangt het verdere proces af van het de groeimogelijkheid waarvoor gekozen is.

Ik wil advies

Er zijn talloze manieren om een bedrijf verder te laten groeien. Het kan prettig zijn om hiervoor een adviseur in te schakelen die weet welke manier het best bij uw onderneming past. Vul het onderstaande formulier in en vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Alles wat je moet weten over het laten groeien van een bedrijf